DE REALISATIE

Na afronding van het definitieve ontwerp worden de begroting en planning gemaakt voor de realisatie. Knops Tuindesign neemt uw buitenruimte graag van ontwerp tot en met uitvoering aan. Zo kan een ontwerp optimaal doorgezet worden en heeft u vanaf de start tot en met de oplevering één aanspreekpunt.
De Realisatie

GESPECIFICEERDE OFFERTE REALISATIE

Voor aanvang van het realisatietraject zorgen wij ervoor dat de te verwachten kosten uitgebreid beschreven staan in een offerte.
Omdat realisatie maatwerk is en er in ieder element van een tuin veel keuzemogelijkheden zijn, is het maken van een offerte een proces dat wij zorgvuldig samen met u aangaan.
De offerte is helder opgebouwd in groepen, bijvoorbeeld grondwerken, bestratingswerkzaamheden enz. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van de kosten per onderdeel. 
Materiaalgebruik

WAT BEPAALT DE PRIJS VOOR REALISATIE?

De prijs voor realisatie van een tuin hangt af van veel variabelen. U kunt kiezen uit vele soorten beplanting, bestrating, waterelementen etc. en alles heeft een specifieke prijs. Zo is een betontegel een stuk goedkoper en gemakkelijker te verwerken dan een keramische of hardstenen tegel. Dit maakt het voor ons onmogelijk om vooraf al precies aan te kunnen geven wat de aanleg van uw tuin gaat kosten.

In onze ontwerpen houden wij zoveel mogelijk rekening met uw budget voor uitvoering, als dat al bepaald is. Maar soms is het noodzakelijk om materiaal uit het ontwerp op basis van de kosten alsnog aan te passen. Het is juist onze kracht om ook dan het ontwerp te behouden en mogelijkheden in budgetten effectief te benutten. Hiervoor maken we vaak een totaaloverzicht van materialen om de mogelijkheden inzichtelijk te maken. Zo kunnen we samen de prijs-kwaliteitverhouding optimaal borgen.

Klanten vertellen

“Erik was vanaf het begin meteen duidelijk over het proces. Hij heeft goed naar ons geluisterd en het eerste ontwerp was dan ook meteen al raak. Het is niet gebleven bij een ontwerp. Ook de realisatie is gedaan door Knops Tuindesign. Het ontwerp in 3D is dan ook identiek aan de uitgevoerde tuin.”
Fam. Willemsen


“We waren al een tijdje op zoek naar een tuinarchitect. Via internet kwamen we bij Knops Tuindesign. Na een goed eerste gesprek is er een schetsontwerp gemaakt. Dit was voorzien van al onze wensen en boven verwachting. Vooral het feit dat wij vanaf het schetsontwerp alles in 3D konden zien maakte het voor ons erg duidelijk!”
Fam. van Boekel
“We hadden een stuk grond gekocht. Het huis was in de ontwerpfase. Al in de beginfase heeft Erik meegedacht over onze wensen en natuurlijk niet te vergeten het budget. Dit om niet voor verrassingen te komen staan bij het eind van de bouw. De tuin past helemaal bij de woning. Zelfs het Wellness gedeelte is tot in de laatste puntjes uitgewerkt door Erik.”
Fam. de Kok
“Erik heeft ons meteen begrepen. Het schetsontwerp was verfrissend en totaal onverwacht. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Ook de realisatie heeft Knops Tuindesign uitgevoerd. Alles volgens plan, budget en afspraak.”
Maartje en Mark