Eindresultaat moderne tuin Gorinchem

Eindresultaat moderne tuin Gorinchem

In Gorinchem hebben wij deze bijzondere tuin mogen maken. Luxe, Wellness en eenvoud staan hierbij centraal.

De tuin is opgedeeld in een aantal functionele en praktische ruimtes met een loungeruimte, Wellness ruimte en een gazon om de tuin een optimaal groen laken te geven. In het ontwerp hebben we middels een hardhouten vlonder een zichtas gecreëerd. Deze geeft een optimaal focus punt richting een moderne stucwerk muur van 3.00x2.00 met daarvoor moderne ronde potten. Van bovenaf worden deze uitgelicht. Een grote witte sierbak van 2.00x2.00x0.60 zorgt voor een optimale ruimteverdeling waarbij er geborgenheid wordt gecreëerd. 
Heeft u ook interesse in een Wellness tuin, en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij ontwerpen en realiseren moderne en exclusieve tuinen in Noord-Brabant. Specifiek in de omgeving van Gorinchem, Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Breda, Roosendaal en Etten-Leur.

Neem vrijblijvend contact met ons op.