Hovenier Brabant

Wilt u uw tuin in Brabant laten aanleggen of onderhouden? De Hoveniers van Knops Tuindesign staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om een functionele stadstuin of een moderne bedrijfstuin. Van een tuin behoor je te genieten. De tuinen van Knops Tuindesign stralen rust uit vanwege een juiste balans tussen verharde en onverharde elementen.

Rondom uw huis in Brabant zullen wij voornamelijk gebruik maken van cultuurlijke elementen zoals verharding, overkapping, bloembakken etc. Deze gaan verder in de tuin harmonieus over in meer natuurlijke elementen, zoals gazon en borders. Daarnaast maken we graag gebruik van split als natuurlijke infiltratie.

Klanten vertellen

“Erik was vanaf het begin meteen duidelijk over het proces. Hij heeft goed naar ons geluisterd en het eerste ontwerp was dan ook meteen al raak. Het is niet gebleven bij een ontwerp. Ook de realisatie is gedaan door Knops Tuindesign. Het ontwerp in 3D is dan ook identiek aan de uitgevoerde tuin.”
Fam. Willemsen


“We waren al een tijdje op zoek naar een tuinarchitect. Via internet kwamen we bij Knops Tuindesign. Na een goed eerste gesprek is er een schetsontwerp gemaakt. Dit was voorzien van al onze wensen en boven verwachting. Vooral het feit dat wij vanaf het schetsontwerp alles in 3D konden zien maakte het voor ons erg duidelijk!”
Fam. van Boekel
“We hadden een stuk grond gekocht. Het huis was in de ontwerpfase. Al in de beginfase heeft Erik meegedacht over onze wensen en natuurlijk niet te vergeten het budget. Dit om niet voor verrassingen te komen staan bij het eind van de bouw. De tuin past helemaal bij de woning. Zelfs het Wellness gedeelte is tot in de laatste puntjes uitgewerkt door Erik.”
Fam. de Kok
“Erik heeft ons meteen begrepen. Het schetsontwerp was verfrissend en totaal onverwacht. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Ook de realisatie heeft Knops Tuindesign uitgevoerd. Alles volgens plan, budget en afspraak.”
Maartje en Mark

ONTWERPPAKKETTEN

Boven 1000m²  op aanvraag