KENNISMAKING ERIK KNOPS

Knops Tuindesign B.V. is opgericht door Tuin- en Landschapsontwerper Erik Knops. Zijn herkenbare stijl onderscheidt zich door strakke lijnen en een tijdloos karakter. Voor iedere tuin zoekt hij naar de unieke balans, als stevige basis voor inrichten op maat. Want het perfecte tuinontwerp ontstaat alleen als resultaat van een goede samenwerking met de klant. Erik beheerst alle expertises van het vak. Op de MAS in Breda volgde hij de opleiding tot Hovenier. 
Vanuit zijn groeiende passie voor ontwerpen vervolgde hij zijn studie aan de Erasmus Hogeschool in Brussel waar hij Tuin- en Landschapsarchitectuur studeerde. Na afronding van beide opleidingen is Erik meteen gestart met Knops Tuindesign: aanbieder van exclusieve tuinen, luxe wellness en dakterrassen. Erik is door zijn brede scholing zowel praktisch als creatief onderlegd. Hij ontwerpt en realiseert het hele proces.
Erik Knops Tuinarchitect en Tuinontwerper Nederland

WAAR WIJ VOOR STAAN

Knops Tuindesign B.V. is specialist in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen door heel Nederland. We leveren maatwerk door steeds opnieuw te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van u als klant en de randvoorwaarden van de bestaande omgeving. Met als resultaat een beleving van luxe, rust en harmonie in een tuin die gewoon klopt, in ieder seizoen.
Iedere gewenste beleving en functie van een tuin is uniek: van een plek waar u tot rust komt, tot een visitekaartje voor uw bedrijf. Dat vraagt om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Knops Tuindesign heeft een passie voor vernieuwing en werkt graag vanuit de laatste trends en ontwikkelingen. Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging om u vanuit onze creativiteit en passie voor tuinen te inspireren.
'' WIJ ZOEKEN ALTIJD NAAR RUST EN BALANS DOOR TE SPELEN MET STRAKKE LIJNEN, LICHT EN DONKER EN HARDE EN ZACHTE ELEMENTEN ''

ONZE WERKWIJZE

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij Knops Tuindesign pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis.
Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.
'' BIJ KNOPS TUINDESIGN PAKKEN WE UW PROJECT GRAAG VAN ONTWERP TOT EN MET REALISATIE OP ''

Portfolio