Klantreacties

Hierbij enkele reacties van onze klanten
Schrijf iets in ons gastenboek
Fam. Hagoort

Begin dit jaar een ontwerp laten maken door Knops Tuindesign! Erik Knops heeft dit professioneel en goed aangepakt. Datgene wat hij beloofd, komt hij na. Wij zijn uitermate tevreden, happy met deze totale tuinverandering. Knops tuindesign is een echte aanrader!
Geplaatst: 20-12-2016

Fam. Thielen

Drie jaar geleden kochten wij onze bestaande woning in Roosendaal. Met behulp van een binnenhuisarchitect hebben we de benedenverdieping naar grote tevredenheid aangepakt en ingericht. Voor ons de reden om dit ook voor de achtertuin te doen. De ontwerpen en tuinen op de website van Knops Tuindesign spraken ons direct aan. In januari 2016 hebben we Erik gevraagd om een strakke tuin te ontwerpen, opgebouwd uit stoere, echte materialen met veel privacy en altijd een mogelijkheid om of in de zon of in de schaduw te kunnen zitten. Belangrijk daarbij vonden wij originaliteit en functionaliteit van het ontwerp. Zowel over het ontwerp als over de offerte hebben we in het voortraject goed met Erik kunnen overleggen. Ondertussen hebben we zelf de gehele tuin leeggehaald, op hoogte gebracht, voorzien van schutting en voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor bestrating, riolering, water en elektra. In mei hebben we samen met Erik de realisatie gedaan. In drie weken vakantie hebben we samen stap voor stap de tuin opgebouwd. Het zelf doen onder leiding van een professional maakt ons nog trotser op het resultaat. Erik kan naast ontwerpen en uitvoeren dus ook prima organiseren. Met deze vakman hebben we meteen afspraken gemaakt over het uitvoeren van onderhoud en de voortuin lonkt… 
Geplaatst: 13-11-2016

Bas Harmsen

Vorig jaar hebben we met Erik contact opgenomen voor een oriënterend gesprek wat gelijk goed voelde. Eens hij bij onze nieuwbouw langs kwam zijn er nog kleine wijzigingen (verbeteringen) aangebracht en inmiddels is de realisatie een feit. We hebben gekregen wat we wilde, een strakke maar groene tuin zonder al te veel onderhoud met fantastische details en grote Afrikaanse Padouk houten terrassen inmiddels zijn ze prachtig vergrijsd. Vanaf het eerste contact zijn alle afspraken netjes nagekomen, realisatie perfect verlopen, op tijd klaar en binnen budget. Aanrader!!! Bedankt Erik.
Geplaatst: 28-10-2016

Fam. Smulders

6 jaar na oplevering van onze tuin nog steeds perfecte service gekregen van Erik Knops !!
Geplaatst: 25-10-2016

Familie van Beek

Erik heeft vorig jaar onze achtertuin aangelegd, vorige week was de voortuin aan de beurt. Wederom heeft hij aan de verwachtingen, die hooggespannen waren, voldaan. Erik komt zijn afspraken na op alle gebieden (tijd, kwaliteit, budget). En hij ruimt zijn zaakjes netjes op. Gezien de beperkte oppervlakte van de voortuin zijn we zeer tevreden, Knops tuindesign is erin geslaagd een moderne, gezellige en onderhoudsvrije tuin te creëren met een juist gevoel voor verhoudingen!
Geplaatst: 14-09-2016

Fam. Willemsen - Waalwijk

We waren al geruime tijd aan het nadenken over een redesign van onze tuin. Maar na menig overleg in huize Willemsen waren er nog steeds verdeelde meningen en inzichten. Na wat zoekwerk in google kwamen we al snel uit bij Erik zijn website. De site bevatte mooie voorbeelden van tuinen in een stijl die ons erg aansprak. Aangezien Erik ook tekeningen maakt, hebben we hem gevraagd een tekening te ontwikkelen. Na een kennismakingsgesprek, was zijn eerste ontwerp meteen raak! Superleuke elementen waar we zelf nooit aan zouden durven denken. Bovendien zichtbaar gemaakt in een mooi 3D ontwerp waardoor we al bijna virtueel door onze nieuwe tuin konden lopen. Daarna hebben we Erik de realisatie ook gegund; iemand anders zou wellicht onrecht doen aan het ontwerp, en samen hebben we in slechts 1 week tijd hard gewerkt om de tuin te realiseren. Ik vond het een leuke, leerzame en gezellige week met een topresultaat. Erik, nogmaals bedankt! Ik zal je bij iedereen aanbevelen, want je levert want je beloofd (en meer!).
Geplaatst: 04-08-2016

Fam. Soethout

Erik is een vakman, professioneel en zeer kwaliteitsbewust. Erik, bedankt voor het top resultaat. Wij hebben vol trots jouw bord in de tuin. Dikke duim
Geplaatst: 03-06-2016

Fam. Bressan

We genieten volop van onze nieuwe tuin. Knops Tuindesign heeft klassewerk opgeleverd en van zeer hoge kwaliteit. Dank voor het ontwerp en het meedenken ten behoeve van het behoud van de oorspronkelijke beplanting.
Geplaatst: 03-05-2016

Erwin en Meriam

Erik heeft in het najaar een onderhoudsbeurt uitgevoerd op onze tuin! Het resultaat was super! Alles keurig onder handen genomen en ook het speelgoed van de kinderen was netjes verzameld. Super blij met het uiteindelijke resultaat.
Geplaatst: 16-04-2016

Herman en Saskia

In september 2012 hadden we het plan onze om onze tuin, van zo\\\'n 200 m2 zelf te verfraaien, want die was er na de verbouwing van ons huis bij ingeschoten. Via derden kwamen we in echter in contact met Erik en na een eerste kennismaking volgde er al snel een eerste ontwerpschets. Daarin had hij onze wensen goed verwerkt en gekozen voor een strakke, moderne tuin. In de maanden die volgden is er hard gewerkt door Erik en onszelf. Afgelopen maart hebben we de laatste fase gehad en we zijn erg trots op hoe de tuin geworden is. We krijgen veel positieve reacties van familie en vrienden. Iedereen vindt het heel verrassend dat er voor een moderne strakke tuin is gekozen bij ons huis uit 1885. Zonder Erik was het nooit zo mooi geworden. Dank daarvoor, Erik.
Geplaatst: 14-04-2016

Maartje en Mark

Onze kleine stadstuin is door Erik aangepast met een paar simpele, maar zeer effectieve en sfeervolle elementen ( de appelbloesem begint uit te komen..). Erik heeft geluisterd naar onze wensen, is binnen het budget gebleven en heeft heel goed meegedacht. Bovendien een fijne man om mee samen te werken en een goed vakman. 
Geplaatst: 14-04-2016

Fam. van Efferen

Wat ooit de lelijkste voortuin van het dorp was, is onder professionele begeleiding en uitvoering van Erik een echt head-turner geworden. Dit alles begon met het ontwerp proces waarbij hij een goede inventarisatie van eisen/wensen wist te vertalen in een ruwe schets. Nadat wij hier akkoord mee zijn gegaan heeft hij deze schets vertaald in een prachtige 3D-tekening welke een realistische weergave van het eind product geeft. Na de Offerte hebben we zonder problemen in overleg nog een aantal (kosten drukkende) wijzigingen kunnen doorgeven. Hierbij heeft Erik het orginele plan niet los gelaten. De uitvoering van het plan verliep zonder snel, vakkundig en zonder problemen. Erik is communicatief vaardig, luistert goed en boven alles een uitstekend vakman. Het is waarschijnlijk geen toeval dat er een aantal \"gekopieerde\" voortuinen in het dorp verschijnen.
Geplaatst: 03-04-2016

Fam. van Vugt

Erik is op en top een vakman die passie heeft voor zijn vak. Onze tuin is heel mooi geworden en wij krijgen veel complimenten. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het meedenken. Erik, nog super bedankt voor je inzet en harde werken.
Geplaatst: 02-04-2016

Ewald & Barbara

Erik heeft met ons een lange termijn planning gemaakt. In het te bereiken doel heeft hij onze wensen en smaak goed weten te vertalen in een visueel plan. Door met ons mee te denken hebben we de investering ook mooi kunnen spreiden over een periode van 3 jaar.
Geplaatst: 12-03-2016

Boyd en Charlotte

De combinatie van architectuur en aanleg maakt Knops Tuindesign uniek. Bij onze (schoon)ouders is een rolstoelvriendelijke tuin gerealiseerd. Een functioneel ontwerp én een prachtig aangelegde tuin!
Geplaatst: 24-02-2016