Tuinontwerp Rijen

Knops Tuindesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van moderne en exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. Knops Tuindesign is werkzaam in de regio Brabant en ontwerpt tuinen door geheel Nederland.

Tuinontwerp op maat

Allereerst brengen we voor het maken van een tuinontwerp op maat uw wensen, ideeën en eisen in kaart. Wilt u bijvoorbeeld een zeer onderhoudsvriendelijke tuin of heeft u juist groene vingers en wroet u graag regelmatig in de aarde? Houdt u van een strakke of van een wat wildere tuin? Of moet er rekening worden gehouden met kleine kinderen?

3D ontwerp
Het gesprek zal bij u thuis plaatsvinden, zodat wij een optimaal beeld krijgen van de huidige situatie. Vervolgens worden er 3D ontwerpen gemaakt die later aan u worden gepresenteerd, zodat u altijd een goede visuele impressie krijgt van uw nieuwe tuin.

Wilt u uw huidige of nieuwe tuin beter laten aanpassen op uw huis? Knops Tuindesign helpt u graag met de verwezenlijking van uw droomtuin of buitenruimte. Van grote tot kleine tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij staan graag voor u klaar!

Klanten vertellen

“Erik was vanaf het begin meteen duidelijk over het proces. Hij heeft goed naar ons geluisterd en het eerste ontwerp was dan ook meteen al raak. Het is niet gebleven bij een ontwerp. Ook de realisatie is gedaan door Knops Tuindesign. Het ontwerp in 3D is dan ook identiek aan de uitgevoerde tuin.”
Fam. Willemsen


“We waren al een tijdje op zoek naar een tuinarchitect. Via internet kwamen we bij Knops Tuindesign. Na een goed eerste gesprek is er een schetsontwerp gemaakt. Dit was voorzien van al onze wensen en boven verwachting. Vooral het feit dat wij vanaf het schetsontwerp alles in 3D konden zien maakte het voor ons erg duidelijk!”
Fam. van Boekel
“We hadden een stuk grond gekocht. Het huis was in de ontwerpfase. Al in de beginfase heeft Erik meegedacht over onze wensen en natuurlijk niet te vergeten het budget. Dit om niet voor verrassingen te komen staan bij het eind van de bouw. De tuin past helemaal bij de woning. Zelfs het Wellness gedeelte is tot in de laatste puntjes uitgewerkt door Erik.”
Fam. de Kok
“Erik heeft ons meteen begrepen. Het schetsontwerp was verfrissend en totaal onverwacht. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Ook de realisatie heeft Knops Tuindesign uitgevoerd. Alles volgens plan, budget en afspraak.”
Maartje en Mark

ONTWERPPAKKETTEN

Boven 1000m²  op aanvraag